Twitter London Headquarters

fdcreative were excited to have been given the opportunity to work alongside Twitter in designing their new London Head Quarters.

With a company like twitter branding and image were paramount and fdcreative were tasked with delivering a modern lighting scheme which reflected their image whilst also maintaining excellent energy savings within the scheme through the latest lighting technologies.

We worked closely with Twitter directly and their design team to produce a modern and hip lighting designs which consisted of mixed use spaces such as their Restaurant which was also to be used for Web seminars, presentations and as a general socialising space. Open plan office areas, Bar, Library, Meeting Rooms and VC Rooms .

The project won the interiors-office 8th Annual International Design Award 2015.

Architect / Interior Designer: Interior Architects

Project Manager: DTZ

Main Contractor: Blue

We use cookies, just to track visits to our website, we store no personal details. ACCEPT COOKIES What are cookies?